Čiurną 23-ejų futbolininkas susižeidė dar šeštadienį per treniruotę Vilniuje, paslydęs ant naujosios Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadiono dirbtinės dangos.

Antradienį Elivelto komandos pratybas Malmėje sekė nuo atsarginių suolo.

Kol kas neaišku, ar 10 įvarčių A lygoje pelnęs ir rezultatyvumu visus ekipos draugus lenkiantis brazilas galės stoti į kovą per atsakomąją UEFA Čempionų lygos antro atrankos etapo akistatą Vilniuje kitą savaitę.

Pakeisti Elivelto vilniečių starto vienuolikėje Malmėje pretenduoja Mantas Kuklys arba tiek „po puolėju“, tiek aikštės krašte galintis rungtyniauti Darvydas Šernas.

Puolimo flanguose V. Dambrauskas taip pat gali pasitelkti dėl sveikatos problemų tėvynėje neseniai apsilankiusį, bet į rikiuotę grįžusį prancūzą Serge'ą Nyuiadzi, Vytautą Lukšą ir dar vieną naujoką – portugalą Jorge Chulą.

Poziciją atakų smaigalyje pretenduoja užimti klubo naujokai iš Brazilijos Lucasas Gaucho ir Eliandro.

Primename, kad rungtynes su „Malmo“ žalgiriečiai žais trečiadienį, nuo 20 val. Lietuvos laiku. Atsakomasis susitikimas Vilniuje įvyks liepos 21 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)