„Po Supertaurės rungtynių apie „Sūduvą“ turime daugiau atsakymų nei klausimų. Marijampoliečių žaidimas, lyginant su praėjusiu sezonu beveik nesikeičia – jie ir toliau vadovaujasi ta pačia strategija, tuo pačiu atletiniu pasirengimu.

Jų stiprioji pusė ir toliau išliks jėga“, – oficialiai svetainei sakė A. Skarbalius.

– Treneri, ar galima taip teigti, kad po Supertaurės rungtynių „Riteriai“ apie „Sūduvą“ žino daugiau, tad bent šiuo aspektu prieš varžovus turės pranašumą?

– Nemanau, kad jie mažiau žino apie mus, nei mes apie juos. Šiais laikais su tokiomis technologijomis, su tokiais skautingo resursais palikti kažkokių paslapčių yra beveik neįmanoma.

– Tad ar galima teigti, kad „Sūduvos“ futbolininkai yra ryškūs šios poros favoritai?

Nesakyčiau, kad ryškūs, bet favoritai.

– Galite atskleisti dalykus, kurie likus tiek nedaug laiko labiausiai neramina ir kurie labiausiai džiugina?

– Nėra dalykų, kurie neramintų. Tikrai. O džiugina entuziazmas, noras kuo greičiau pradėti čempionatą. Motyvacija įrodyti, kad esame geri. Manau, tai mūsų privalumai.

– Spėju, kad tai yra populiariausias klausimas, kurį girdėjote per pastaruosius du mėnesius: ar nebaisu sezoną pradėti su tokia jauna komanda?

– Man niekada nebaisu. Futbolas nėra mirtis, tai ko čia bijoti? (šypsosi). Be to, aš jau esu minėjęs, kad mūsų komandoje nėra vien tik jaunimas.

O jei matote tik jaunimą, tai pasakysiu taip, jog tai klubo investicija į rytojų.

– Ar jau turite planą, kaip žaisite prieš „Sūduvą“?

– Turime preliminarią sudėtį, kuria žaisime, tačiau dar yra likę laiko, tai pasikeitimų taip pat gali būti. Žaidimo planas taip pat yra sudėliotas, tad belieka dar truputį palaukti.

– Ar tas planas keitėsi po to, kai iš arti pamatėte „Sūduvą“?

– Ne. Visiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)