33-ejų futbolininkas sezoną užbaigė Miuncheno „Bayern“ klube ir dar turėjo vienerius metus galiojančią sutartį, tačiau gegužę apsisprendė palikti Miuncheną.

R. Lewandowskis Majamyje jau prisijungė prie naujųjų komandos draugų, kurie sezonui ruošiasi už Atlanto.

„Pagaliau čia. Džiaugiuosi būdamas „Barcelonos“ klube“, – neslėpė Katalonijos klubo naujokas.

„Esu čia, kad galėčiau „Barcai“ sugrįžti į viršūnę ir laimėti kuo daugiau titulų. Visada norėjau žaisti „La Liga“ čempionate ir atstovauti didiesiems klubams.

Pastarosios kelios dienos buvo įtemptos ir gana ilgos, bet sandoris baigtas, tad galiu sutelkti dėmesį į naują gyvenimo etapą ir naujus iššūkius“, – kalbėjo R. Lewandowskis.


Praėjusiame sezone jis pelnė 50 įvarčių per 46 rungtynes padėdamas „Bayern“ iškovoti 10-ą „Bundesliga“ titulą iš eilės.

Lenkas laimėjo Vokietijos čempionatą per visus aštuonerius savo „Bayern“ atstovavimo metus, o 2019/2020 džiaugėsi ir Čempionų lygos titulu.

R. Lewandowskis – ketvirtas „Barcelonos“ naujokas šią vasarą, o puolėjo išpirkos suma gali siekti 500 mln. eurų.

Iš „Leeds United“ į Barseloną atvyko krašto saugas Raphinha, ekipą taip pat papildė vidurio gynėjas, 26-erių danas Andreas Christensenas ir Dramblio Kaulo Kranto rinktinės narys, 25-erių saugas Franck Kessie. Pastarieji du į Barseloną atvyko kaip laisvieji agentai.

 Robert Lewandowski
 Robert Lewandowski
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją