Kraupus incidentas užfiksuotas Lježo provincijos Flemalio miestelyje, Belgijoje, kai 25-erių metų marokiečio Sofiano Kiyine'o vakare vairuojamas automobilis, lėkęs apie 200 km/h greičiu, kur leistina tik iki 90 km/h, kliudė objektą kelyje ir tarsi nuo tramplino pakilo į orą bei netrukus pramušė vietos sporto salės sieną maždaug 5 metrų aukštyje.

Laimei, tuo metu krepšinio salėje niekas nesportavo, nors neseniai joje treniruotę baigė apie 20 vaikų.

Iš sumaitoto automobilio ištrauktas S. Kiyine'as skubiai nugabentas į ligoninę, kur jam nustatyti daugybiniai lūžiai, tačiau pavojaus gyvybei nėra.

Belgijos policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi aplinkybes.

Sofianas yra Belgijos aukščiausios futbolo lygos vidutinioko Leveno OH klubo saugas. Jo sąskaitoje šį sezoną – 2 įvarčiai per 20 rungtynių.

Prieš tai S. Kiyine'as žaidė Italijoje – Veronos „Chievo“, Romos „Lazio“, „Salernitana“ ir „Venezia“ ekipų gretose, taip pat atstovavo Maroko jaunimo rinktinėms.

OH komanda išplatino pranešimą, kuriame labai daug detalių nepateikė.

„Klubas sužinojo, kad S. Kiyine'as pateko į rimtą autoįvykį ir buvo išvežtas į ligoninę. Grėsmės jo gyvybei nėra. Laimei, nė vienas kitas automobilis ar žmogus nenukentėjo. Laukiame daugiau informacijos apie tikslias šio incidento aplinkybes ir linkime Sofianui greitai pasveikti“, – brūkštelėjo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)