Jau 6-ą minutę vietos sirgaliams teko griebtis už galvos – įvartį į australų vartus pasiuntė Omaras Al Somahas. Tiesa, jau po septynių minučių svarstykles atstatė pasižymėjęs šeimininkų kapitonas Timas Cahillas.

Per likusį laiką nė vienos komandos žaidėjams nebepavyko pasižymėti, o kadangi pirmasis mačas Malaizijoje, kur dėl tėvynę apėmusio pilietinio karo namų rungtynes žaidžia sirai, taip pat baigėsi lygiosiomis 1:1, rinktinėms teko žaisti pratęsimą.

Jame sužaidus vos keturias minutes svečius sukrėtė rimta netektis – už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvarytas Mahmoudas Al Mawasas. Tai ir buvo lemtingas rungtynių lūžis.

Antrame pratęsimo kėlinyje, 109-ą minutę, tiksliu smūgiu galva Australijos rinktinei triumfą atnešė T. Cahillas.

GOAL @Socceroos! The greatest goal scorer Australia has ever seen. Take a bow, Tim Cahill. #AUSvSYR #WCQ #9WWOS pic.twitter.com/cHP4YTSNow

— Wide World of Sports (@wwos) October 10, 2017


Tai buvo 50-asis visų laikų rezultatyviausio australų žaidėjo įvartis vilkint nacionalinės rinktinės marškinėlius.

Dėl kelialapio į Rusiją australai lemiamuose dviejuose mačuose susikaus su viena iš CONCACAF komandų – JAV, Panama arba Hondūru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)