Nugalėtojams įvarčius pelnė Stefano Sensi ir per antro kėlinio pridėtą laiką 11 metrų baudinį realizavęs Ciro Immobile.

Nepaisant nesėkmės, Lietuvos rinktinės saugas Gratas Sirgėdas, kuris pradėjo rungtynes starto sudėtyje ir buvo pakeistas antrajame kėlinyje, rungtynėse įžvelgė ir gerų dalykų.

„Žinoma, kiekvienas pralaimėjimas nėra smagus, sporte visada nori laimėti, bet šiandien susitikome su tikrai labai aukšto kalibro žaidėjais ir jautėsi visas jų meistriškumas, tad esu dėkingas ir džiaugiuosi, kad turėjau tokią patirtį. Manau, kad kiekvienas žaidėjas patobulėjo.

Laikėmės žaidybinio plano, gynėmės kompaktiškai, bandėme kontratakuoti, labai smagu, kad buvo atkarpų, kai pavyko turėti kamuolį. Rezultato gaila, bet džiaugiamės dėl geros patirties“, – reziumavo panevėžietis.

Pastaruosius metus Lietuvos aukščiausioje lygoje žaidžiantis saugas tikino, jog aukštesnio lygio varžovų pajėgumas pasimatydavo jiems įjungus aukštesnę pavarą.

„Aš tai labai pajaučiau antro kėlinio pradžioje, kažkiek sutrukdė sumušimas, gal ne visiškai 100 procentų galėjau rungtyniauti, bet labai pasijautė, kad varžovas įjungė aukštesnę pavarą ir tikrai atrodė „vau“.

Sau pasakiau, kad labai greitai viskas vyksta ir tai buvo pagrindinis skirtumas, kurį pamačiau.

Pirmame kėlinyje kamuolys nejudėjo greitai, gal ir jie pratinosi prie aikštės, nepadarė kažkokios žalos mums. Antrajame kėlinyje iš jų pusės buvo labai stipri atkarpa“, – akcentavo žaidėjas.

Jis taip pat teigė, kad, dar sykį peržvelgus rungtynių pakartojimą, bus galima išvysti ne vieną įdomų dalyką ir pamatyti, kur pasistiebti galima labiausiai.

„Bus labai įdomu pažiūrėti pakartojimą, pamatysime, ką darome ne taip. Kiekvieną individualiai žaidėją matant, kaip jie juda, tiek taktines subtilybes, kiekvienas iš mūsų galėjo kažką pamatyti ir pajausti.

Su tuo dar užmigsiu, sapnuosiu ir visus dalykus pergalvosiu, bet pagrindiniai dalykai yra taktiniai, greitų sprendimų iš jų tikrai galima pasimokyti“, – sakė Lietuvos rinktinės narys.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją