Šiaurės Londono derbyje nugalėtojai šįkart nepaaiškėjo. Namuose žaidę „Arsenal“ futbolininkai sugebėjo atsitiesti ir prieš „Tottenham“ išplėšti lygiąsias 2:2.

Svečiai pirmavo po pirmajame kėlinyje Christiano Erikseno ir Harry Kane' o pelnytų įvarčių.

Pirmasis pasižymėjo pasinaudojęs kamuolio nepagavusio „Arsenal“ vartininko Berndo Leno dovanėle, o antrasis pelnė rekordinį 10-ąjį įvartį Šiaurės Londono derbiuose.

Slogiai startavę šeimininkai galvų nenuleido ir kovojo toliau. Prieš pat pertrauką skirtumą sušvelnino Alexandre'as Lacazette.

Antrajame kėlinyje „kanonieriai“ kontroliavo žaidimą ir kūrė vieną progą po kitos, o vaisių tai davė 71-ąją minutę, kai Hugo Llorisą nuginklavo Pierre'as-Emerickas Aubameyangas.

Unai Emery treniruojamas „Arsenal“ klubas per 4 turus iškovojo 7 taškus ir lygoje žengia penktas. „Tottenham“ su 5 taškais užima devintąją poziciją.

Kitose sekmadienio rungtynėse Liverpulio „Everton“ namuose 3:2 įveikė „Wolverhampton“ futbolininkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją