Klubo viceprezidentas S. Lesnickas kalbėjo, jog pavykus išlaikyti panašų komandos biudžetą kaip ir pernai bei sudėtį sustiprinus keletu pajėgių žaidėjų, galima nedrąsiai pagalvoti apie prizininkų pakylą, tačiau nepamiršo paminėti, kad tai padaryti bus be galo sunku.

Atsižvelgiant ir į kitų komandų sudėtis ir biudžetus, šių metų Lietuvos čempionatas turėtų būti kur kas įdomesnis tiek žiūrovams, tiek pačioms komandoms.

Neliko nepastebėta galimybė sezoną pradėti Šiauliuose, mat pastaruosius kelis metus namų varžybas vis tekdavo žaisti kituose miestuose. Sutvarkius Gytarių dirbtinės dangos stadioną LFF leido sezoną pradėti Šiauliuose.

Buvo pasidžiaugta, jog A lyga pagaliau surado patikimą partnerį „General Financing“, kuris žada stipriai prisidėti prie futbolo populiarinimo Lietuvoje.

Pasak šiauliečių klubo svetainės internete, komandos vyriausiasis treneris D. Kančelskis taip pat džiaugėsi išlikusiu komandos branduoliu bei keletu naujokų. Jis taip pat paminėjo, kad pagal sąlygas sklandžiai praėjus pasiruošimo etapui, komanda yra pasiruošusi A lygos kovoms.

Savo ruožtu komandos kapitonas Deivydas Lunskis komandos vardu pažadėjo kiekvienose rungtynėse kautis iki paskutinės sekundės bei iš visų jėgų siekti tik pergalės ir kvietė visus šiauliečius nelikti abejingais ir palaikyti savo miesto komandą stadione.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją