Burtai lėmė, kad Lietuvos čempionės susitiks su Slovakijos čempione Bratislavos „Slovan“, o rungtynės vyks Šiauliuose, lapkričio 3 arba 4 dieną. Tikslesnė data ir laikas bus paskelbti artimiausiu metu.

Slovakijos klubas toli gražu nėra naujokas Čempionių lygoje. „Slovan“ be ilgesnių pertraukų prestižiniame turnyre dalyvauja nuo 2010-ųjų metų. Tiesa, atrankos etapo slovakėms per klubo istoriją peržengti dar nėra pavykę.

Per pastaruosius penkerius metus „Slovan“ UEFA Čempionių lygoje nežaidė tik kartą – 2017-ųjų sezone, o būtent tais metais „Gintrą-Universitetas“ atrankos turnyre, kuris vyko Gruzijoje, varžėsi s kita Slovakijos ekipa Bardejovo „Partizan“ ir įveikė pastarąją rezultatu 4:0.

„Gintros-Universiteto“ vyriausiasis treneris Rimantas Viktoravičius po burtų traukimo ceremonijos neskubėjo vertinti varžovių, bet džiaugėsi, jog bus rungtyniaujama namuose.

„Konkrečiai su šiuo klubu susidūrę nesame, o jokie išankstiniai vertinimai realios situacijos vis tiek neatspindės. Bendrai Slovakijos futbolas yra aukštame lygyje, o „Slovan“ ne vienus metus rungtyniauja Čempionių lygoje. Nepaisant kartų kaitos, tai – patyrusi komanda, turinti ir rinktinės narių, dominuojanti Slovakijos čempionate. Turėsime laiko išanalizuoti varžovių rungtynių vaizdo medžiagas, tuomet galbūt apie jų žaidimą bus galima pasakyti daugiau.

Vis dėlto tikiu, kad tai – įveikiamas klubas, ir pirmiausia turime galvoti apie save, o ne varžoves. Nemėgstu lyginti vienų komandų su kitomis, nes kiekviena turi savo braižą, o galų gale vis tiek viskas sprendžiasi aikštėje. Šiais metais dėl sudėtingos situacijos poros nugalėtojas apskritai paaiškės po vienų rungtynių, todėl turime būti pasiruošę įvairiems scenarijams“, – kalbėjo „Gintros-Universiteto“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)