Šeštosios grupės atrankos turnyras rugpjūčio 9-14 dienomis vyks Šiauliuose.

„Tikrai galime galvoti apie išėjimą į kitą etapą. Farerų komanda yra kovotoja, ji – mūsų pajėgumo ir yra įkandama. Albanės taip pat įkandamos. Apie Kipro komandą informacijos turi saugė Ana Alekperova, pusę metų ji žaidė tame klube. Kiek žinau, Kipro komanda yra panaši į mūsų: yra šalies rinktinės bazė, be konkurencijos žaidžia savo šalies čempionate. Manau, galime ir ją įveikti“,– svetainė lff.lt cituoja „Gintros-Universiteto“ trenerį Rimantą Viktoravičių.

Labiausiai pažįstamas yra Klaksviko klubas su kuriuo šiaulietės žaidė 2008 ir 2010 metais Čempionų lygos atrankoje, o su Farerų moterų rinktine, kurios pagrindas yra minėtas klubas, paskutinį kartą buvo sužaista 2013 metais.

Atrankos į čempionų lygą turnyras Šiauliuose įvyks po 4 metų pertraukos. 2010 metų rugpjūtį „Gintra-Universitetas“ įveikė „Borec“ (Makedonija), su „Klaksvikar Itrottarfelag“ sužaidė nerezultatyviomis lygiosiomis bei pralaimėjo Anglijos vicečempionėms „Everton“ futbolininkėms.

UEFA Čempionių lygos atrankos etape žais 32 komandos, suskirstytos į aštuonias grupes. Į kitą varžybų etapą pateks grupių nugalėtojos bei dvi geriausios antrąsias vietas grupėse užėmusios komandos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją