"Pagrindinė "Atlanto" komanda šeštadienį žais su "Kaunu", o šias rungtynes žaidė mūsų rezervinė sudėtis. Varžovai paprašė mūsų ir mes surinkome dublerių komandą", - Futbolas.lt teigė Klaipėdos klubo treneris Šenderis Giršovičius.

"Šiaulių" sporto direktorius Deivis Kančelskis sakė, kad jo auklėtiniai pirmą kartą šiemet rungtyniavo ne ant dirbtinės dangos.

"Žaidėme ir treniravomės ant dirbtinės aikštės, tad labai gero futbolo nebuvo. Pergalė prieš bet kokį varžovą per bet kokias rungtynes yra gerai. Kita vertus, pamatėme ir trūkumus, tad treneriams teks dar daug dirbti, kad juos ištaisytume", - sakė šiauliečių strategas.

Statistika:

"Šiauliai" 4 - 3 "Atlantas-2"

3‘ [0 - 1] Marius Stonkus

16‘ [1 - 1] Tadas Špukas

30‘ [1 - 2] Marius Stonkus

45‘ [2 - 2] Aurimas Garuckas

56‘ [3 - 2] Aurimas Garuckas

70‘ [3 - 3] Giedrius Račkus

77‘ [4 - 3] Aleksandras Romašovas

"Šiauliai": Jurevičius (46‘ Simaitis); Pšelenskis, Slepakovas, Strockis, Drublionis (59' Pilypas); Burkšaitis (46' Krištopaitis, 64' Gusačenko), Šilėnas (46' Tau. Eliošius), Kuklys, A. Garuckas; Viktoravičius (60' Urbelis), Špukas (56' Romašovas);

"Atlantas": Dubickas, Babachinas, Antonovas, Račkus, Mačežinskas, Stonkus, Imnadzė, Razonas, Borusas, Daunoravičius, Marozas. Antrajame kėlinyje taip žaidė D. Čepas, Gricius ir Laurinaitis.