Pirmąsias draugiškas kontrolines rungtynes „Šiauliai“ planuoja žaisti išvykoje sausio 16d. su FK „Jelgava“.

Kol kas „Šiauliai“ išbando kelis potencialius naujokus, daugiau futbolininkų atvykstančių į peržiūrą laukiama sausio viduryje.

„Į peržiūrą atvyks futbolininkai ir iš Lietuvos, ir iš užsienio, norisi kuo greičiau sukomplektuoti komandą ir visaverčiai ruoštis sezonui.“ – sakė naujasis FC „Šiauliai“ vyr. treneris S. Širmelis.

A lygos čempionatas prasidės kovo viduryje, savaite anksčiau bus žaidžiamos LFF taurės pusfinalio rungtynės.

Praėjusiame sezone A lygoje FC „Šiauliai“ užėmė penktąją vietą, bei pateko į LFF taurės pusfinalį.

Kaip informuoja Gargždų „Bangos“ svetainė internete, pasiruošimą pradėjo ir šios komandos nariai.

Pirmosiose treniruotėse dalyvauja I. Bagdonas, E. Bračkus, G. Gailius, Ž. Gedrimas, R. Grudys, M. Gudauskas, A. Ivanauskas, G. Kulbis, M. Kura, D. Padaigis, P. Pocius, G. Ratkus, I. Spiridonovas ir K. Urbaitis. Dauguma šių žaidėjų turi sutartis su klubu, kai kurie jas pasirašys arba pratęs artimiausiu metu.

Šiuo metu „Banga“ veda derybas su keliais praėjusiais metais klubui atstovavusiais futbolininkais.

Su „Banga“ šią savaitę atsisveikino treneris A. Briaunis. 2009-2010 metais klube dirbęs specialistas priėmė Talino „Levadia“ pasiūlymą tapti šio klubo vyr. trenerio asistentu.

Iš praėjusį sezoną „Bangoje“ baigusių futbolininkų klubui tikrai nebeatstovaus A. Jokšas, kuris praėjusią savaitę tapo Panevėžio „Ekrano“ nariu. A. Staponka iki vasaros išnuomotas Izraelio aukščiausioje lygoje žaidžiančiam Ramat Gano „Hapoel“ klubui, tikėtina, kad užsienyje karjerą tęs ir K. Urbaitis. Saugo ir gynėjo pozicijose galintis rungtyniauti žaidėjas 2010 metų gruodžio 12-19 dienomis dalyvavo Čekijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančio Česke Budejovice „SK Dynamo“ peržiūroje ir sausio viduryje yra kviečiamas dar kartą atvykti į Čekiją.

Kas pakeis išvykstančius futbolininkus ir kas bus kviečiami į peržiūrą, paaiškės pasirengimo metu. Kol kas klubo akiratyje tik Lietuvos futbolininkai.

Šiemet oficialus sezonas „Bangai“ prasidės taip pat LFF taurės turnyro pusfinalyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją