Abipusiu sutarimu komandą paliko armėnas Davidas Aršakianas, kuris nuo sezono pradžios A lygoje penkis kartus į aikštę žengė po keitimo bei vieneriose rungtynėse buvo įtrauktas į starto sudėtį. 27-erių puolėjas įvarčiais taip ir nepasižymėjo.

Primename, kad D. Aršakianas 2015-2016 metais suspindo tuomečiame „Trakų“ klube, iš kurio išvyko į MLS lygoje rungtyniaujančią Čikagos „Fire“ ekipą (JAV).

Vis dėlto joje aukštaūgis futbolininkas neįsitvirtino, o vėliau spėjo pakeisti net septynis klubus.

Su „Šiauliais“ taip pat atsisveikino trys jauni žaidėjai: Dovydas Jansonas, Ignas Paulius bei Jurgis Jankauskas. Visi šie žaidėjai šį sezoną atstovavo B ekipai Pirmoje lygoje.

Tuo metu Kauno rajono „Hegelmann“ strategas Andrius Skerla tapo geriausiu balandžio pirmenybių treneriu.

Praėjusį mėnesį Kauno rajono ekipa 2:0 nugalėjo Garžgdų „Bangą“, 1:0 įveikė Marijampolės „Sūduvą“, 3:1 palaužė „Kauno Žalgirį“ bei 4:0 sutriuškino „Jonavą“. Lygiosiomis sužaista su Telšių „Džiugu“ (1:1), Vilniaus „Riteriais“ (1:1) ir Vilniaus „Žalgiriu“ (2:2).

„Hegelmann“ ekipa iš galimo 21 taško surinko 15 ir šiuo metu su 26 taškais rikiuojasi trečioje turnyro lentelės vietoje.

„Balandis buvo sudėtingas visoms komandoms – žaidėme septynerias rungtynes, iš jų pavyko laimėti ketverias, trejos sužaistos lygiosiomis. Surinkome 15 taškų, manau, kad tai mums geras rezultatas. Manau, kad tai yra optimalus rezultatas, nes nesame pasiruošę laimėti visas rungtynes.

Esu labai patenkintas ne tik pergalėmis, bet ir tomis rungtynėmis, kuriose pavyko atsitiesti geru stiliumi – su „Žalgiriu“ ir „Riteriais“. Sužaidėme stiprius kėlinius, tai tik parodo, kad komanda turi charakterį, ir aš už ją džiaugiuosi, taip pat – už visą organizaciją. Iš balandžio išspaudėme tikrai daug.

Gerus rezultatus pavyko išlaikyti ir be traumą patyrusio Yukiyoshio Karashimos. Tai – svarbus žaidėjas mūsų komandai, su juo žaidžiame šiek tiek kitaip. Traumos būna visada – man patiko, kaip komanda į tai sureagavo, svarbu, kad jį pakeitę žaidėjai savo darbą atliko gana gerai.

Nesame priklausomi nuo vieno ar kito žaidėjo, o tai parodo komandos stiprybę ir susitelkimą siekiant rezultato. Mane tai džiugina – komandoje turime ne tik 11 pagrindo žaidėjų, turime 20 žaidėjų ir jie visada yra pasiruošę sužaisti taip, kaip aš reikalauju, duoti komandai naudos“, – apibendrino antrą sezoną „Hegelmann“ klube dirbantis vilnietis.

Kovą geriausiu lygos treneriu buvo pripažintas „Panevėžio“ vairininkas Valdas Urbonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją