Ir jie neliko nuvilti: įspūdingą reginį padovanojęs „Liverpool“ klubas pamokė Jose Mourinho treniruojamą „Manchester United“ komandą futbolo paslapčių net 4:1 (1:1), o vienas nugalėtojų įvarčių tapo tikru šedevru.

28 min. Jurgeno Klopp auklėtinius į priekį išvedė Sadio Mane realizuotas 11 metrų baudinys, bet jau po kelių akimirkų, 31 min., Andreasas Pereira rezultatą išlygino – 1:1.

Visgi antrasis kėlinys priklausė „Liverpool“ klubui: 66 min. pasižymėjo
Danielis Sturridge'as, 74 min. dar vieną 11 m baudinį įmušė Sheyi Ojo, o 82 min. fantastišku smūgiu per save įvartį pelnė komandos naujokas Xherdanas Shaqiri – 4:1.

Tai buvo antra iš eilės „Liverpool“ pergalė prieš Mančesterio klubus: prieš tai jis 2:1 įveikė „Manchester City“.

Tuo metu Majamyje vykusiame mače antrą nesėkmę iš eilės patyrė Miuncheno „Bayern“ ekipa, kuri pirmavo 2:0, bet 2:3 (2:1) nusileido „Manchester City“ kolektyvui. Į tikslius Meritano Shabani (15 min.) ir Arjeno Robbeno (24 min.) smūgius dviem įvarčiais atsakė Bernardo Silva (45+1 ir 70 min.) ir vienu Lukas Nmecha (51 min.).

Savo ruožtu FC „Barcelona“ Los Andžele po 11 m baudinių serijos 5:3 (2:2) įveikė Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkus.

Katalonai po rezultatyvių Muniro El Haddadi (15 min.) ir Arthuro (29 min.) atakų sužaidus vos pusvalandį pirmavo 2:0, tačiau londoniečiai nepasidavė ir antrame kėlinyje vos per tris minutes rezultatą išlygino: 73 min. pasižymėjo Heungas-Min Sonas, o 75 min. – Georgesas N'Koudou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)