Komanda sukirto rankomis su atakuojančiu saugu iš Brazilijos Mateusu Gama bei Nacionalinės futbolo akademijos tobulinimosi programą praėjusiais gynėjais marijampoliečiu Arnu Paura ir kybartiečiu Deividu Raulinaičiu.

Klubas taip pat į savo gretas priemė pernai Utenos „Uteniui“ atstovavusį panevėžietį Arną Borodiną.

24 metų centro ir krašto saugo pozicijose galintis rungtyniauti M. Gama turi Portugalijos pilietybę ir pastaruosius septynerius metus rungtyniavo šios šalies trečios lygos klubuose.

„Jaučiuosi labai laimingas galėdamas prisijungti prie Kauno „Stumbro“ kolektyvo. Prižadu sunkiai dirbti ir tikiuosi prisidėti prie komandos rezultatų. Esu laimingas atvykęs čia. Geriausiai aikštėje jaučiuosi žaisdamas atakuojančio saugo pozicijoje, dažnai prisidedu užbaigiant atakas“, – apie save pasakojo kauniečių naujokas.

Kiti klubo naujokai – ne kartą Lietuvos jaunimo rinktinėms atstovavę A. Borodinas, A. Paura ir D. Raulinaitis. Pastarieji pernai I lygoje vilkėjo NFA marškinėlius ir buvo pagrindiniai šios ekipos krašto gynėjai. Tuo tarpu A. Borodinas atvyksta iš „Utenio“, o prieš tai atstovavo futbolo klubui „Riteriai“ bei FK „Panevėžiui“.

Artimiausiu metu Kauno „Stumbrą“ papildys dar keletas naujokų iš užsienio, kurie šiuo metu pluša treniruotėse ir stengiasi įrodyti savo vertę klubo treneriams.

„Stumbras“ A lygos sezoną pradės namie rungtynėmis prieš FK „Panevėžį“, šeštadienį, 17 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)