Penevėžiečiai šeštadienį vos išvengė sutriuškinimo, kai svečiuose 0:2 neprilygo „Kauno Žalgiriui“, kuris dominavo visų rungtynių metu ir galėjo įmušti dar bent du įvarčius: Gratas Sirgėdas 80 minutę nerealizavo 11 metrų baudinio, o pačioje mačo pabaigoje nepergudravo varžovų vartininko iššokęs vienas prieš vieną su juo.

Bet kokiu atveju su 0 taškų ir toliau likęs „Panevėžys“, kurio įvarčių santykis šiuo metu – net 1:11, žengia pats paskutinis, šeštas.

Vis daugiau kritikos pasigirsta ir gausaus legionierių desanto – iš Brazilijos, Kolumbijos ir Portugalijos – atžvilgiu.

Nei komandos žaidimas, nei rezultatai nedžiugina ir trečią sezoną Panevėžyje besidarbuojančio trenerio iš Moldovos Aleksandro Kurtijano, tačiau jis situacijos nedramatizuoja ir teigia, kad jo auklėtiniams tiesiog trūksta laiko.

„Su komanda nieko nenutiko, ji dar tik yra statoma: pagrindinėje sudėtyje yra šeši nauji žaidėjai, todėl jiems reikia laiko. Čia nieko neapgausi. Komandą sulipdyti per du mėnesius yra nerealu, todėl kol kas ir darome tokias kvailas klaidas, kurios baigiasi įvarčiais į mūsų vartus.

Aš dėkingas, kad žaidėjai rodo didelį norą, bet jo neužtenka. Tikimės, kad greitai susižaisime, nes viskas dar labai nauja“, – vylėsi strategas.

Primename, kad sekmadienį nuo 17 val. LF stadione grumsis „Riteriai“ ir „Sūduva“. Šį mačą tiesiogiai transliuos „Delfi TV“ ir portalas „Delfi“.

A lygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)