Svečiai įrodė savo aukštesnį meistriškumą ir nugalėjo „Mirandes“ klubą rezultatu 3:0 (1:0). Įvarčius pelnė Iborra 9-ą iš 11 metrų baudinio, Juanas Munozas 70-ą ir Coce 92-ą minutėmis.

Pirmą susitikimą Sevilijos ekipa taip pat laimėjo 2:0.

Valandą vėliau prasidėjusiose rungtynėse jėgas tarpusavyje išbandė elito grupės „Las Palmas“ ir „Valencia“ klubai. Svečiai iškovojo kuklią pergalę rezultatu 1:0 (1:0). Vienintelį ir lemiamą įvartį 20-ą minutę įmušė Rodrigo.

Pirma dvikova Valensijoje baigėsi taikiai 1:1.

„Copa del Rey“ turnyro rezultatai:

„Mirandes“ (II) 0 - 3 „Sevilla“*** (pirmas mačas - 0:2).

9' Iborra [0 - 1] (iš 11 metrų baudinio)
70' Juan Munoz [0 - 2]
90+2' Coke [0 - 3]

„Las Palmas“ 0 - 1 „Valencia“*** (pirmas mačas - 1:1).

20' Rodrigo [0 - 1]

*** - pateko į pusfinalį

Anksčiau į pusfinalį pateko „Barcelona“ ir Vigo „Celta“ ekipos

Trečiadienį Madrido „Atletico“ klubas namuose kovojo su Vigo „Celta“ komanda ir pralaimėjo svečiams 2:3 (1:1). Pirmas mačas Vigo mieste baigėsi be įvarčių 0:0, todėl į pusfinalį pateko „Celta“.

Kitame mače „Barcelona“ klubas su visu savo žvaigždynu sudėtyje namuose gana palaužė Bilbao „Athletic“ futbolininkų pranašumą 3:1 (0:1). Katalonai svečiuose taip pat buvo pajėgesni 2:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)