„Auksinio batelio“ rekordininkas šį sezoną Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse įmušė 36 įvarčius bei prestižinį apdovanojimą iškovojo jau šeštą kartą karjeroje.

Daugiausiai įvarčių Europoje argentinietis mušė ir praėjusius du sezonus bei tris sezonus iš eilės 2009-2013 metais.

Retai pastaruoju metu su žiniasklaida bendraujantis L. Messi galiausiai pasidalino savo mintimis apie sezoną prieš šeštadienį laukiantį Karaliaus taurės finalą, kuriame kovos su „Valencia“.

31-erių futbolininkas tvirtino, jog visi šio sezono įvarčiai ir titulai nublanksta prieš fiasko, kurį katalonai patyrė UEFA Čempionų lygos pusfinalyje, kai namie „Liverpool“ nugalėjo 3:0, bet svečiuose krito 0:4.

„Tai buvo pirmasis sezonas man einant klubo kapitono pareigas. Iki išvykos į Liverpulį sezonas buvo puikus. Tos rungtynės visą sezoną sugadino“, – sakė „Barcelonos“ žvaigždė.

„Nežiūrėjau tų rungtynių įrašo. Tai pernelyg skaudu. Mes nekovojome. Tai yra blogiausia – nekovojome ir leidome, kad mus sutryptų. Tai buvo vienas blogiausių momentų mano karjeroje.

Jei atvirai, nė kiek negalvoju apie iškovotą „Auksinį batelį“. Mano mintys yra visai kitur. Vis dar negaliu pamiršti to, kas nutiko Liverpulyje. Susitaikyti su ta nesėkme yra labai sunku.

Asmeniniai titulai ir pergalės vietiniame fronte gali pakylėti, tačiau nusivylimas Čempionų lygoje yra nepamirštamas“, – pasakojo L. Messi.

Argentinietis taip pat patikino, jog nekaltina dėl nesėkmės vyriausiojo trenerio Ernesto Valverde bei patvirtino, jog ir toliau dega noru vilkėti „Barcelonos“ marškinėlius.

„Barcelona“ ir „Valencia“ Karaliaus taurės finale susitiks šeštadienį 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)