„Mūsų ketvirtadienį laukia labai svarbios rungtynės. Žinome, kad Tautų lygoje jau sužaistos dvejos rungtynės, kuriose surinkome du taškus, tad mače su Lietuva sieksime pirmosios pergalės.

Ji leistų mums kovoti dėl pirmos vietos grupėje“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Rumunijos rinktinės strategas Cosminas Contra.

„Mes suvokiame, kad mūsų varžovas patyrė dvi nesėkmes, tačiau atsipalaiduoti nereiktų. Analizavau lietuvių žaidimą, jie mače su serbais turėjo gerų šansų. Nors serbai laimėjo 1:0, tačiau jie turėtų džiaugtis išnešę sveiką kailį, nes Lietuva galėjo pelnyti ne vieną įvartį“, – teigė C. Contra.

Pasak futbolo specialisto, jo vadovaujamai ekipai reikės prisitaikyti prie LFF stadiono ir vejos, nes daugeliui futbolininkų nėra įprasta žaisti ant sintetinės aikštės.

„Dirbtinė veja nėra mums staigmena, tačiau prie jos reikia prisitaikyti. Tikimės, kad problemų nekils“, – vylėsi C. Contra, nenorėjęs išskirti konkrečių žaidėjų, kurie galėtų kelti bėdų jo vadovaujamai rinktinei. „Reikia paminėti, kad Lietuva pasižymi puikia komandine dvasia, tai jos stiprybė.

Rinktinė pasižymi disciplina aikštėje ir geba sėkmingai kontratakuoti“, – teigė C. Contra, kuris pažymėjo, kad lygiosios Vilniuje būtų prastas rezultatas ir šioje poroje jo vadovaujama rinktinė yra aiški favoritė.

UEFA Tautų lygos C diviziono 4 grupės (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai):

1.Juodkalnija21102024
2.Serbija21103214
3.Rumunija20202202
4.Lietuva200203-30


Rungtynėmis su Rumunija lietuviai pradės dviejų paskutinių UEFA Tautų lygos mačų Lietuvoje ciklą. Po ketvirtadienio rungtynių su rumunais laukia sekmadienio kova su Juodkalnija. Abejos rungtynės LFF stadione Vilniuje prasidės 21.30 val. Žiūrovai kviečiami ateiti nuo 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)