„Dvi katės dabar globojamos RSPCA“, – teigė šios draugijos atstovas. Augintinių atėmimas dar nėra viskas, kas gresia Prancūzijos rinktinės gynėjui. Pranešama, jog tyrimą pradėjusi draugija palaiko ryšius su Ekseno policija.

„West Ham“ klubas tvirtina, jog Zouma gyvūnų gerovės labdaros organizacijoms paaukojo „didžiausią įmanomą sumą“.

Futbolininko komanda taip pat pranešė, jog 27-erių prancūzas „noriai laikėsi žingsnių“, kurių buvo imtasi pradiniame tyrimo procese, įskaitant ir dviejų savo kačių pristatymą į RSPCA.

„Mūsų prioritetas yra ir visada buvo šių kačių gerovė. Jos buvo nuvežtos apžiūrai pas veterinarą ir liks mūsų globoje, kol tęsis tyrimas.

Esame dėkingi visiems, kurie išreiškė susirūpinimą šiomis katėmis. Tęsiame tyrimą, tad šiuo metu daugiau komentuoti negalime“, – kalbėjo šios organizacijos atstovas.

Beje, antradienį „West Ham“ rungtynėse su „Watford“ futbolininkas buvo nušvilptas abiejų klubų sirgalių.

Kurt Zouma

Kilo diskusijos, ar gynėjas apskritai galėjo būti traukiamas į rungtynių protokolą, o „BBC Sport“ laidų vedėjas, buvęs Anglijos rinktinės narys Gary Linekeris teigė esąs šokiruotas ir pasibaisėjęs, jog „West Ham“ įtraukė futbolininką į startinę sudėtį ir žaidė antradienio rungtynėse.

„BT Sport“ apžvalgininkas Joe Cole'as, anksčiau pats žaidęs „West Ham“, tokį sprendimą pavadino „apsiskaičiavimu“.

Kurt Zouma

Primename, 27-erių prancūzas K. Zouma buvo nufilmuotas „Snapchat“ socialiniame tinkle spardantis ir mušantis savo katę.

Vaizdo įraše girdėti, kaip futbolininkas juokiasi besivaikydamas katę po virtuvę ir valgomajį. Be to, vaizdo įraše matyti, kaip jis mėto batus į katę, kai ši išsigandusi sprunka nuo šeimininko.

Vaizo įrašas buvo nufilmuotas sekmadienį – dieną po „West Ham“ FA taurės rungtynių.

Žiauraus elgesio su gyvūnais prevencijos draugija (RSPCA) antradienį pakomentavo filmuotą medžiagą ir apibūdino ją kaip „labai erzinančią“.

Pastaroji gali futbolininką patraukti baudžiamojon atsakomybėn, jei tik bus pateiktas skundas.

Tačiau socialinio tinklo „Twitter“ vartotojai dėl vaizdo įrašo jau užtvindė skundais ragindami organizaciją imtis veiksmų.

Manoma, jog šokiruojančius vaizdus nufilmavo futbolininko brolis Yoanas. Pats futbolininkas teigė, jog jo pyktį išprovokavo katės padaryta netvarka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)