Kroatas per pirmąsias rungtynes pelnė įvartį ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

„Laimėjome 5:0, tad viskas gerai. Neturėjome daug informacijos apie varžovus, nes pasikeitė didelė dalis jų žaidėjų, todėl iš pradžių nebuvome tikri dėl to, ko tikėtis. Žengėme į aikštę agresyviai nusiteikę, norėjome kuo greičiau įmušti įvartį, smagu, kad pavyko tai padaryti. Iki pertraukos įmušėme dukart, po pertraukos triskart, laimėjome pelnytai ir esame tuo patenkinti. Rezultatas galėjo būti ir didesnis“, – sakė futbolininkas.

Puikus asmeninis pasirodymas krašto gynėjui atnešė ir „Sūduvos“ gerbėjų įvertinimą. Klubo narių balsavime jis buvo išrinktas geriausiu rungtynių žaidėju.

„Svarbiausia, kad laimėjome ir prieš atsakomąsias rungtynes nejausime įtampos. Kažkiek jau galbūt galėsime galvoti ir apie artėjančias kitas rungtynes, – teigė A. Švrljuga. – Savo pasirodymu ir dėl aistruolių įvertinimo, aišku, galiu būti patenkintas. Ne visada krašto gynėjui pavyksta tiek nuveikti. Tačiau pasikartosiu, kad svarbiausia yra tvirta „Sūduvos“ pergalė.“

Atsakomasis mačas bus žaidžiamas liepos 30 d. 18.45 val. Marijampolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)