„Portsmouth“ klubo, dar vadinamo „Pompey“, vykdantysis direktorius Davidas Lampittas sveikino naujus savininkus.

„Sveikinu naujus klubo savininkus ir tikiuosi sėkmingo bendradarbiavimo su jais. Džiaugiuosi, kad sudėtingas klubo paravimo procesas pagaliau baigtas ir mes galime pradėti realizuoti ateities planus“.

„Portsmouth“ klubo ankstesni savininkai buvo Balu ir Deepakas Chainrai iš Honkongo bei Izraelio pilietis Levi Kushniras.

36-erių metų V. Antonovas yra Rusijos bankininkas ir investuotojas, kuris Londone su kolega, 37-erių metų buvusiu Rusijos armijos kariškiu, o dabar verslininku R. Dubovu bei buvusiu „Leeds United“ klubo vadovu įkūrė kompanija CSI.

Jai priklauso „Spyker Squadron“ motosporto komanda ir svarbių sporto renginių organizavimo bei reklamos firma „North One Sport“.

V. Antonovo turtas vertinamas 300 mln. JAV dolerių, jis užima 182-ą vietą Rusijos turtuolių sąraše.

„Portsmouth“ klubas antroje pagal pajėgumą Anglijos lygoje - „Championship“. Pasibaigusiame sezone „Pompey“ užėmė 16-ą vietą tarp 24 komandų.

V. Antonovas yra Lietuvoje veikiančio „Snoro banko“ pagrindinis akcininkas,

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją