Kelialapį į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas iš anksto užsitikrinę šeimininkai rungtynes pradėjo ant atsarginių suolo palikę dalį savo žvaigždžių: Luką Modričių, Toni Kroosą, Raphaelį Varane'ą, Garethą Bale'ą.

Nepaisant to, „Real“ iš pradžių turėjo ryškią persvarą ir kūrė pavojingas progas. Pirmame kėlinyje CSKA gelbėjo tiek vartininkas Igoris Akinfejevas, tiek vartų konstrukcija. Visgi, pavojingai kontratakuodami svečiai net tris kartus pralaužė šeimininkų gynybą, o „Real“ šiame mače galėjo guostis nebent neišnaudotais šansais.

Anot „Real“ ilgamečio gynėjo brazilo Marcelo, iki aštuntfinalio etapo komanda turi stipriai pasitempti.

„Niekada nežengiame į aikštę su netinkamu požiūriu, tačiau kartais imame strigti ir atsiranda tokios problemos. Bet kokiu atveju visada „Real“ ekipoje turi žaisti degdamas noru.

Iki aštuntfinalio turime pagerinti žaidimą ir pakeisti vaizdą aikštėje. Privalome turėti motyvaciją ir kovoti aukščiausiu lygiu „Santiago Bernabeu“ stadione“, – kalbėjo „Real“ gynėjas Marčelo.

„Visada norime laimėti ir stengiamės dėl pergalės. Deja, nepavyko jos pasiekti. Turėjome keletą gerų šanų pirmame kėlinyje, atlikome aibę smūgių, bet varžovai turėjo tris progas ir pelnė tris įvarčius. Jie nusipelno pergalės.

Mes turime sunkiai dirbti. Kiekvienas mačas yra skirtingas, kartais tokie pralaimėjimai — neišvengiama futbolo dalis“, – pridūrė Marcelo.

„Nusileidome, nors norėjome grupių etapą užbaigti pergale, tačiau to nepadarėme. Rungtynes pradėjome gerai, ypač gerai žaidėme pirmas 30-35 min., bet nebuvome pakankamai geri ir likome nubausti“, — po pralaimėjimo teigė „Real“ strategas Santiago Solari.

Įdomu, jog spalį Maskvoje CSKA taip pat parklupdė karališkąjį klubą, laimėjęs 1:0.

Vis dėlto rusų pastangas niekais pavertė kukli Pilzeno „Viktoria“ komanda.

Čekai trečiadienį namuose 2:1 įveikė „Roma“ (Italija), kuri taip pat jau buvo rami dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

„Real“ išlaikė pirmą vietą G grupėje, „Roma“ finišavo antra, o trečią poziciją bei kelialapį į Europos lygą pelnė Pilzeno klubas, dėl geresnių tarpusavio rungtynių rezultatų aplenkęs tiek pat taškų surinkusį CSKA.

Čempionų lygos aštuntfinalių burtai bus traukiami kitą pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)