Pagal Čempionų lygos reglamentą, „Rostov“ klubui teko padidinti spaudos ložės vietų skaičių. Papildomos vietos žurnalistams užėmė žiūrovų tribūnos tris eiles. Olimp-2 stadiono tribūnoje 13-oje eilėje vietoje kėdžių žiūrovams buvo pastatyti darbo stalai žiniasklaidos atstovams. Tačiau stadiono kasose bilietai į 13-ą eilę buvo parduodami ir kainavo po 10 tūkst. rublių (141,18 euro).

„Olimp-2“ stadione iš viso telpa 15 840 žiūrovų. Trečiadienio dvikovą Rostovo arenoje stebėjo 12 646 fanų. Kai kurie jų trukdė žurnalistams dirbti.

Очень увлеченная журналистка? pic.twitter.com/KwHbco3Dan
— Telingater (@gtelingater) September 28, 2016

„Rostov“ klubo ir svečių iš Olandijos rungtynės baigėsi lygiosiomis 2:2. Rusai dukart pirmavo, o olandai du sykius lygino santykį.

„Rostov“ 2 – 2 „PSV Eidhoven“

9' Dmitrij Poloz [1 - 0]
14' Davy Propper [1 - 1]
38' Dmitrij Poloz [2 - 1]
45' Luuk de Jong [2 - 2]

57' Davy Propper (PSV) nerealizavo 11 metrų baudinio

Fanai į aikštę išmetė bananą

Rungtynių Rostove 23-ią min. buvo užfiksuotas ir incidentas. Į aikštę prie aikštės šeimininkų baudos aikštelės ribos buvo išmestas bananas. Neaišku, ar dvikovos teisėjas iš Prancūzijos Clement'as Turpinas įtraukė šį įvykį į protokolą. TASS duomenimis, UEFA delegatas iš Estijos Ainaras Leppanenas šio pažeidimo savo ataskaitoje neužfiksavo.

UEFA rugsėjo 9-ą dieną jau nubaudė „Rostov“ klubą už rasistinį rusų aistruolių elgesį per Čempionų lygos atrankos rungtynes su Amsterdamo „Ajax“ (Olandija) ekipa (4:1) rugpjūčio 24-ą dieną. Rostoviečiai namų rungtynes turėjo žaisti prie dalinai tuščių tribūnų. Mače su PSV komanda tuščia buvo viena maždaug 3 tūkst. žmonių talpinančios Rytų tribūna sekcija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)