Kompanija „Transaero“ tuoj pat pranešė, kad yra pasirengusi pasiūlyti specialias nuolaidas organizuotoms fanų grupėms, skrendančioms reguliariais reisais į Ukrainą, kur ateinančią vasarą vyks Europos čempionato rungtynės, rašo agentūra „Interfax“.

Po kelių valandų kompanija „Aeroflot“, kurios lėktuvai skraido į Lenkiją, informavo, kad tai pat ketina pasiūlyti didžiules nuolaidas ar net nemokamus bilietus. Lenkijos mieste Vroclave Rusijos rinktinė žais visas grupės rungtynes.

Praėjusią savaitę susitikęs su futbolo fanais V. Putinas ir pateikė šį pasiūlymą.

„Nemanau, kad „Aeroflot“ ir „Transaero“ praras daug pinigų, jei mes jų paprašysime reklamos tikslais skirti keletą nemokamų lėktuvų“, - V. Putino žodžius cituoja leidinys „The Moscow News“.

Susitarimo smulkmenos yra laikomos paslaptyje, bet „Transaero“ kompanija jau kreipėsi į savo pagrindinius kuro tiekėjus „Gazprom Aero“, siūlydama neimti pinigų už kurą, skirtą nemokamiems aistruolių skrydžiams.

Rusijos rinktinei Europos čempionatas prasidės birželio 8-ą dieną rungtynėmis Vroclave su Čekijos komanda.

Senojo žemyno pirmenybių finalas numatytas liepos 1-ą dieną Ukrainos sostinėje Kijeve.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją