Rusas pasirašė penkerių metų sutartį su „Monaco“ klubu. Prancūzijos vicečempionai Maskvos CSKA ekipai turėjo sumokėti 30 mln. eurų. „Raudonarmiečiams“ tai tapo rekordinio dydžio suma, gauta už žaidėjo perėjimą.

A. Golovinas taip pat tapo brangiausiu visų laikų Rusijos futbolininku, aplenkęs Jurijų Žirkovą, už kurį 2009-aisiais „Chelsea“ nepagailėjo 21 mln. eurų.

„Monaco“ naujokas buvo vienas kertinių pasaulio čempionate pirmą kartą ketvirtfinalį pasiekusios Rusijos rinktinės žaidėjų ir pelnė vieną įvartį bei atliko du rezultatyvius perdavimus.

Praėjusiame sezone į CSKA varžovų vartus jis kamuolį siuntė 7 kartus ir 6 sykius asistavo komandos draugams.

Tuo metu Rusijos rinktinės vyriausiasis treneris Stanislavas Čerčesovas penktadienį pratęsė bendradarbiavimą su savo tėvynės futbolo federacija.

Nuo 2016 metų nacionalinę komandą treniruojantis 54-erių specialistas pasirašė naują dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar tokiam pačiam laikotarpiui.

Žiniasklaida skelbia, kad treneris per metus uždirbs 2,4 mln. eurų, o pridėjus premijas jo atlyginimas gali išaugti iki 3 milijonų. Federacijos vadovai nurodo kiek kuklesnius skaičius – esą 2,5 mln. eurų per metus pasidalins visas rinktinės trenerių štabas.

Kartu su S. Čerčesovu analogiškos trukmės sutartis pasirašė visi jo asistentai, tarp kurių yra ir Rusijos rinktinės vartininkus treniruojantis lietuvis Gintaras Staučė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)