Maskvos CSKA gynėjas Rusijos pilietybę gavo praėjusiais metais, tačiau naujosios savo „tėvynės“ rinktinei dar nėra atstovavęs. Vieną kartą M. Fernandesas yra žaidęs Brazilijos nacionalinėje rinktinėje – 2014-aisiais jis pasirodė aikštėje per kontrolines rungtynes.

Rusijos rinktinės treneris Stanislavas Čerčesovas bando atjauninti komandą, kuri buvo viena iš pačių vyriausių praėjusių metų Europos čempionate.

Pavyzdžiui, į komandos sudėtį nebuvo įtraukti veteranai Sergejus Ignaševičius ir Vasilijus Berezuckis.

Iš 30 į preliminarų sąrašą įtrauktų žaidėjų vos vienas rungtyniauja ne Rusijos komandoje. Tai – Stambulo „Fenerbače“ gynėjas, natūralizuotas vokietis Romanas Neustadteris.

Iki birželio 7 d. šis sąrašas turėtų būti apkarpytas iki 23 žmonių. Beveik neabejojama, kad 26-erių M. Fernandesas pateks į galutinę komandos sudėtį.

Konferederacijų taurėje Rusija žais vienoje A grupėje su Naujosios Zelandijos, Portugalijos ir Meksikos rinktinėmis. B grupėje grumsis Kamerūnas, Čilė, Australija ir Vokietija.

Primename, kad Rusija yra kitų, 2018-ųjų metų pasaulio futbolo čempionato šeimininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)