Klubo pristatytus marškinėlius Ispanijos sporto žiniasklaidos gigantas „Marca“ pavadino pretenduojančiais į bjauriausių futbolo istorijoje vardą.

Apranga atkartoja Rusijoje vis dar populiarių persiškų kilimų imitacijų raštus.

Uniformos priešistorė ne mažiau keista nei jos dizainas.

Praėjusį savaitgalį „Rostov“ namuose priėmė Krasnojarsko „Jenisej“ ekipą. Rungtynių startas buvo sunkus šeimininkams, bet viskas pasikeitė, kuomet filmavimo kameros stambiu planu parodė du tribūnoje tikru kilimu lyg vėliava mojuojančius sirgalius.

Valerijaus Karpino auklėtiniai laimėjo 4:0, o po rungtynių socialiniuose tinkluose žaibiškai išplito tų pačių vyrukų su kilimu, išdidžiai švenčiančių pergalę, nuotrauka.

Klubas veikiai sureagavo ir jau po kelių dienų pakvietė sirgalius įsigyti specialius komandos marškinėlius iš „kiliminės dangos“. „Rostov“ atstovai patvirtino, kad ši žinutė – ne pokštas, klubas tikrai prekiaus neįprasta atributika.

Rostovo prie Dono ekipa Rusijos pirmenybes išties pradėjo lyg skriedama ant pasakų kilimo. Praėjusiame sezone dėl išlikimo lygoje kovoję vidutiniokai laimėjo trejas rungtynes iš ketverių ir laikosi ketvirtoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)