„Taip, Stalino laikais tikrai sušaudytų“, sakė buvęs SSRS rinktinės kapitonas.

70-metis V. Maslovas taip pat pabrėžė, kad, jei jis su savo komandos draugais žaistų taip, kai dabar rungtyniauja Rusijos rinktinės futbolininkai, aistruoliai jiems „aplamdytų šonus“.

V. Maslovas smarkiai kritikavo Rusijos rinktinę po kovo 26-os dienos lygiųjų 0:0 su Armėnija. Pasak veterano, Andrejus Aršavinas ir Alanas Dzagojevas nuo pirmų mačo su armėnais minučių buvo „mirę“.

Rusijos rinktinė po penkerių Euro2012 atrankos turnyro rungtynių yra surinkusi 10 taškų ir grupėje dalinasi pirmą-trečią vietas su Slovakija ir Airija. Į Europos čempionatą tiesiogiai patenka tik grupės nugalėtojas.

V. Maslovas su SSRS ledo riedulio rinktine aštuoniskart tapo pasaulio čempionu. Šalies futbolo rinktinei dabartinis veteranas atstovavo 1964-1967 metais, sužaidė 8 rungtynes ir pelnė 2 įvarčius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją