„Pagrindinis mūsų tikslas - įveikti atrankos turnyrą į pasaulio čempionatą ir sėkmingai pasirodyti 2014 metų planetos pirmenybėse Brazilijoje.

Tam, kad išsiaiškintume, ar Rusijos rinktinė progresuoja, nėra geresnės progos, kaip sužaisti su penkiskart pasaulio čempionais - brazilais, kuriems vadovauja autoritetingas treneris Luisas Felipe Scolari“, - Rusijos rinktinės trenerio Fabio Capello žodžius cituoja Londono „Chelsea“ klubo oficiali svetainė internete.

Šiuo metu Brazilijos rinktinė FIFA reitinge užima tik 18 vietą. Tai - absoliutus brazilų antirekordas. Rusai tuo metu pajėgiausių pasaulio rinktinių sąraše yra 9-i.

„Stamford Bridge“ arenoje draugiškos tarptautinės rinktinių rungtynės įvyks pirmą kartą per 60 pastarųjų metų. Iki šiol stadione keturis susitikimus žaidė Anglijos rinktinė. Paskutinis jų įvyko 1946 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)