Lietuvis žaidė visą mačą, o pergalingo įvarčio autoriumi aikštės šeimininkų gretose tapo Magomedas Gugujevas (76 min.).

Tačiau pagrindiniai dalykai šį kartą vyko ne aikštėje: per pertrauką tarp kėlinių šeimininkų fanai perbėgo aikštę ir sukėlė masines muštynes su „Alanijos“ gerbėjais. Be to, juos apmėtė akmenimis ir buteliais.

Dėl kilusių neramumų pertrauka išsitęsė iki daugiau nei 40 minučių, bet komandos vis dėlto grįžo ir sužaidė antrą kėlinį. „Alanijos“ atstovai tvirtina, kad pabaigti mačą nusprendė tik tam, kad atitrauktų vietinių dėmesį nuo savo žiūrovų.

„Į tribūną, kurioje buvo mūsų sirgaliai, lėkė akmenys ir buteliai. Laimei, po kurio laiko pavyko aistruolius išvežti dviem šarvuotais automobiliais atgal į Vladikaukazą“, – pasakojo „Alanijos“ treneris Vladimiras Gazajevas.

Neabejojama, kad Rusijos futbolo sąjunga griežtai nubaus tvarkos nesugebėjusią užtikrinti „Angušt“ komandą.

Septintą pralaimėjimą patyrė bei į dešimtą vietą nukrito Maskvos „Torpedo“ (26 tšk.) klubas su gynėju Tomu Mikuckiu, išvykoje 0:1 (0:1) nusileidęs į aštuntą poziciją pakilusiems Krasnojarsko „Jenisej“ (27 tšk.) futbolininkams.

Svečių gretose nebuvo registruoti vartininkas Saulius Klevinskas bei puolėjas Tadas Labukas, o įvartį aikštės šeimininkams pelnė Igoris Lambarskis (61 min.).

Čempionate pirmauja Saransko „Mordovija“ (40 tšk.) klubas, trečią vietą užima Tulos „Arsenal“ (34 tšk.) futbolininkai, o Valdo Ivanausko treniruojama Chabarovsko „SKA-Energija“ (30 taškų) ekipa su Dariumi Miceika – šešta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)