Vienintelį susitikimo įvartį į savo vartus įmušė Vitalijus Djakonovas (13 min.).

Tryliktąjį tašką ketvirtadienį iškovojo į dešimtą vietą nukritusi Kazanės "Rubin" ekipa, kurioje buvo registruotas, tačiau atsargoje liko vartininkas Giedrius Arlauskis. Kazanės futbolininkai savo aikštėje susitikimą su aštuntojoje pozicijoje esančiais Maskvos "Dinamo" (14 tšk.) futbolininkai baigė lygiosiomis 2:2 (1:1). Tai, beje, jau septintosios Kazanės komandos lygiosios šiose pirmenybėse.

Šeimininkai pirmavo po to, kai Christopheris Samba (34 min.) pasiuntė kamuolį į savo vartus, tačiau po Aleksandro Kokorino (39 min.) ir Aleksejaus Jonovo (49 min.) įvarčių antrojo kėlinio pradžioje jau pirmavo svečiai. Išlyginamąjį įvartį šeimininkams pelnė Gokdenizas Karadenizas (57 min.).

Abi komandos mačą baigė nepilnų sudėčių: raudonos kortelės buvo parodytos Marcano (70 min. - "Rubin") ir Kevinui Kuranyi (90+3 min. - "Dinamo").

Rusijos aukščiausiosios futbolo lygos pirmenybėse pirmauja Sankt Peterburgo "Zenit" ir Maskvos "Spartak" (po 23 taškus) klubai, tašku lenkiantys Maskvos "Lokomotiv" ekipą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją