Rungtynių apžvalgą pradėjo televizijos ekspertai iš studijos „Molineux“ stadione.

Buvusiems futbolininkams Gary Linekeriui, Paului Ince‘ui ir Danny Murphy apsikeitus keliomis frazėmis, studijoje pradėjo aidėti vaitojimas, būdingas toli gražu ne tribūnoms, o veikiau miegamajam.

Pagrindinis laidos vedėjas G. Linekeris tiesioginiame eteryje pernelyg nepasimetė ir netikėtumą bandė nuleisti juokais.

„Nežinau, kas leidžia šiuos garsus. Šioje studijoje karšta ir triukšminga, turbūt kažkuriam iš mūsų atėjo žinutė į telefoną“, – ramybę išlaikė vienas rezultatyviausių visų laikų Anglijos rinktinės žaidėjų.

Vėliau jis teigė, jog ekstaziškos dejonės studijoje aidėjo taip garsiai, kad jam net buvo sunku girdėti savo kolegas.

Rungtynėms prasidėjus G. Linekeris socialiniame tinkle pranešė, jog studijoje buvo rastas toliau nuo akių priklijuotas senas telefonas, iš kurio ir sklido nepageidaujamas triukšmas.

Atsakomybę dėl šio nutikimo prisiėmė vienas iš „Youtube“ pokštininkų, kuris praėjusį rudenį dėl įsiveržimo į aikštę kriketo rungtynėse jau buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme jos vykdymą atidedant, taip pat susilaukė draudimo dvejus metus lankytis sporto varžybose.

BBC paskelbė atsiprašanti visų žiūrovų, kuriuos įžeidė neplanuotas papildomas garso takelis.

G. Linekerio nuomone, atgailauti nėra ko.

„Jeigu šįryt kas nors būtų pasakęs, kad vakare turėsiu komentuoti pornografijos skandalą, būčiau sukrėstas. Bet iš tiesų mums tikrai nėra dėl ko atsiprašinėti“, – sakė futbolo apžvalgininkas.

Tuo metu ant žaliosios vejos rungtynes po vienintelio Harvey Ellioto įvarčio pirmame kėlinyje rezultatu 1:0 laimėjo ir tolyn žengė „Liverpool“.

Titulą ginantys Jurgeno Kloppo auklėtiniai tai padarė antruoju bandymu, kadangi prieš tai savoje aikštėje nesugebėjo įveikti „Wolverhampton“ – mačas tuomet baigėsi lygiosiomis 2:2.

Ketvirtame rate sausio 29 d. „Liverpool“ susitiks su dar viena aukščiausiosios lygos komanda „Brighton“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją