Nuo 57 minutės žaidęs Lietuvos rinktinės puolėjas 84-ą minutę buvo įspėtas, o 89-ą įmušė antrą įvartį į svečių vartus ir įtvirtino šeimininkų pergalę.

Pirmojo įvarčio autoriumi tapo Mihai'us Romanas (14 min.).

Skaudžią nesėkmę patyrė ir į penkioliktą vietą nukrito Piatros Niamco „Ceahlaul“ (14 tšk.) klubas su saugu Vaidu Slavicku, namuose net 0:6 (0:3) pralaimėjęs į vienuoliktą poziciją pakilusiai Klužo „Universitatea“ (18 tšk.) ekipai.

Lietuvis žaidė visą susitikimą, kurį šeimininkai baigė be pašalinto iš aikštės vartininko Nokolay'as Calancea'o (22 min.).

Tris įvarčius nugalėtojams pelnė Justinas Mengolo (44, 45+3 ir 61 min.), du – Valentinas Lemnaru (26 ir 69 min. abu iš 11 m baudinių), vieną – Razvanas Gorea (82 min. į savo vartus).

Pirmenybių lydere lieka čempionės titulą ginanti Bukarešto „Steaua“ (40 tšk.) komanda su vartininku Giedriumi Arlauskiu, lenkianti Klužo CFR (33 tšk.) ekipą bei Ploješčio „Petrolul“ (32 tšk.) futbolininkus.

Nerijaus Valskio atstovaujama Krajovos „Universitatea“ (28 taškai) komanda užima penktą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją