Kol nuobodžiaujantys žaidėjai laiką leido rūbinėje, po stadiono tribūnas šmirinėjo vienas kitas „Žalgirio“ aistruolis. Galiausiai futbolininkai sėdo į automobilius ir išvažiavo į treniruotę Vingio stadione.

Primename, kad praėjusį antradienį REO paskelbė nutraukiantis veiklą. Vis dėlto Lietuvos futbolo federacija (LFF) neskubėjo išbraukti A lygos debiutantų iš pirmenybių, kadangi LFF pasiekusį REO pareiškimą pasirašė klubo valdybos pirmininkas Saulius Žentelis, kuris, pagal LFF turimus oficialius dokumentus, neturi įgaliojimų priimti tokį sprendimą. Todėl formaliai Vilniaus klubas tebelaikomas A lygos dalyviu.

Jei REO per pusantros savaitės neatsilieps į LFF paklausimą, ar S. Žentelis neperžengė savo įgaliojimų, klubas veikiausiai bus pašalintas iš čempionato už neatvykimus į varžybas. „Žalgiris“ tapo jau trečiąja komanda, kuri nesulaukė REO rungtynėse. Pašalinimo atveju, visi REO rezultatai būtų anuliuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)