CR7 savo „Instagram“ paskyroje paskelbė įrašą, kur atlieka pratimą pilvo raumenims tvirtinti – rankomis siekia kojų pirštų ir per 45 sek. tokių pakartojimų atlieka 142.

„Ar gali tai padaryti ir pagerinti mano rekordą?“ – meta iššūkį po įrašu savo sekėjams C. Ronaldo.


Puolėjo pasirodymas įspūdingas, jį pakartoti mėgino nacionalinės ekipos draugas Bruno Fernandesas, tačiau pastarajam pavyko pasiekti tik 117 pakartojimų.

Jį C. Ronaldo tuoj pat patraukė per dantį: „Geriau jau treniruok savo rankas“.


Dortmundo „Borussia“ puolėjas Erlingas Haalandas, tačiau jo sąskaitoje – 124 pakartojimai.

Kas nepavyko futbolininkams, pavyko lengvaatletei Caster Semenya.

29 metų kontroversiškai pagarsėjusi atletė iš Pietų Afrikos Respublikos per 45 sek. atliko 176 pakartojimus. Tai – 34 daugiau nei penkiskart geriausias planetos futbolininkas.

Dukart 800 m bėgimo olimpinė čempionė nušluostė futbolo žvaigždei nosį ir dar pridūrė: „Visai neblogai kaip sekmadieniui“.


C. Semenya negynė pasaulio čempionės titulo pernai rudenį Dohoje vykusiose planetos pirmenybėse, nes pralaimėjo kovą su Tarptautine lengvosios atletikos federacija (IAAF) dėl testosterono lygio apribojimų, skirtų lengvaatletėms bėgikėms.

2021 metais ji ketina dalyvauti Tokijo olimpiadoje 200 m bėgimo rungtyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)