Nors rekordinis „Juventus“ pirkinys, šią vasarą atvykęs iš Madrido „Real“ už 100 milijonų eurų, nemušė įvarčių, Turino ekipą tiksliais smūgiais gelbėjo kiti futbolininkai, leidę išvykoje 3:2 triumfuoti prieš „Chievo“.

Pirmasis jau 3-ąją minutę pasižymėjo Sami Khedira, bet pirmojo kėlinio pabaigoje rezultatą lygino Mariušas Stepinski. Negana to, 56-ąją minutę šeimininkai uždirbo 11 m. baudinį, kurį realizavo Emanuele Giaccherini.

Rezultatas vėl tapo lygus, kai 77-ąją minutę į savus vartus kamuolį nukreipė Mattia Bani, o pergalę „Juventus“ išplėšė jau tik per pridėtą laiką, kai lemiamą įvartį pelnė Federico Bernardeschi.

Aikštėje dominavę svečiai kontroliavo kamuolį net 73 procentus mačo laiko ir atliko 26 smūgius. Ne kartą varžovų vartams grasino ir C. Ronaldo, tačiau jo smūgius meistriškai atrėmė „Chievo“ vartininkas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)