Naujojo trenerio Claudio Ranieri vadovaujami šeimininkai pirmavo po Stephano El Shaarawy įvarčio 9 minutę, bet jau 12 min. rezultatas tapo lygus po to, kai gynėjas Juanas Jesusas galva netyčia nukreipė kamuolį į savo vartus – 1:1.

Persvarą „Romai“ dar iki pertraukos sugrąžino Patrikas Schickas, pasižymėjęs 33 min. – 2:1.

Vis dėlto antrame kėlinyje Italijos sostinės atstovai vos neprisižaidė: 80 min. už ginčytiname epizode parodytą antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvarytas Alessandro Florenzi.

Maža to, baigiantis pagrindiniam laikui Rade Kruničius antrą kartą nuginklavo „Romos“ vartininką. Tačiau mačo arbitras nusprendė pasinaudoti VAR peržiūra ir, ekrane išvydęs, kad prieš tai kamuolys pataikė į vieno svečių žaidėjo ranką, įvarčio neįskaitė.

Per pridėtas 6 min. „Empoli“ įmušti legalaus išlyginamojo įvarčio taip ir nepavyko.

Ši pergalė leido AS „Roma“ futbolininkams pratęsti kovą dėl vietos kito sezono UEFA Čempionų lygoje: romiečiai su 47 taškais šiuo metu yra penkti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją