Iš Roberto Poškaus vairą perėmęs ir nuo antro klubo sezono A lygoje pradžios dirbęs D. Vencevičius kol kas lieka klube, tačiau rugpjūčio 6 d. rungtynėse su „Trakais“ ekipai jau vadovaus vyr. treneriu paskirtas M. Čepas, kuris klube dirba nuo sausio mėnesio.

Nemažą dalį savo karjeros 38 m. buvęs futbolo žaidėjas, o dabar futbolo treneris praleido Vilniaus „Žalgiryje“, kuriam vadovo sunkiu klubui laikotarpiu. Jo dėka legendinis šalies klubas išliko futbolo žemėlapyje, o M. Čepas tapo vienu iš „Žalgirio“ atgimimo simbolių.

Vėliau, palikęs dabartinių Lietuvos čempionų gretas, futbolo treneris 2013 m. tapo Gargždų „Bangos“ strategu, o po to beveik dvejus metus tokias pačias pareigas ėjo Utenos „Utenio“ klube, vėliau stažavosi užsienyje.

Šiuo metu A lygoje „Jonava“ su 17 taškų užima 6 turnyrinės lentelės poziciją. Sudėtį atnaujinusio ir naujais vardais pasipildžiusio klubo valdyba kelia tikslą pakovoti dėl ketvirtos čempionato lentelės pozicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)