Pirmame etape „Europa“ komandą įveikę žalgiriečiai dabar išmėgins jėgas su „The New Saints“ klubu iš Velso, kuris pirmame etape įveikė „Glentoran“ klubo iš Šiaurės Airijos pasipriešinimą.

Pirmoji komandų akistata liepos 20 dieną nuo 19 valandos vyks Marijampolėje, „HikVision“ arenoje. Atsakomosios rungtynės Velse bus žaidžiamos liepos 29 dieną.

„Kiekviena pergalė duoda pozityvo, pasimiršta negatyvas, visi suartėja. Svarbiausia, kad emocijos liktų praeityje, nes reikia žvelgti į priekį ir laimėti.

Manau, kad per trumpą laiką mums pavyko išsiaiškinti, kuo varžovai yra pavojingi ir kaip tuo pasinaudoti. Turime savo planą ir sieksime teigiamo rezultato“, – teigė ekipos vyr. treneris Rokas Garastas.

„Turime būti susikaupę, pasitikėti savimi ir žaisti drąsiau, tai yra svarbiausia. Pirmosios rungtynės vyksta Lietuvoje, o sirgaliai praėjusią savaitę mus labai stipriai palaikė. Jie mums labai padėjo, kadangi tai dvyliktasis žaidėjas. Mums jų labai reikia, tikiuosi, kad jie vėl atvyks “, – teigė gynėjas Choco.

Rungtynes nuo 19 valandos tiesiogiai stebėti galima „DELFI TV“ kanalu arba portale „Delfi.lt“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)