6-ąją susitikimo minutę kauniečiai jau turėjo šansą išsiveržti į priekį. Po Roko Krušnausko perdavimo į baudos aikštelę Philipas Otele smūgiavo į virpstą. Visai netrukus po kampinio į virpstą smūgiavo ir „Riterių“ futbolininkas.

Kauniečiai pirmosios rungtynių dalies metu ilgiau buvo su kamuoliu ir sukūrė net keletą pavojingų atakų. Aktyviai priekyje rungtyniavo Rokas Krušnauskas ir Philipas Otele, iš labai arti į vartus smūgiavo ir Jurijus Bušmanas, o dešiniajame krašte varžovus vargino Pijus Širvys ir Danielis Romanovskis.

Pirmą rungtynių kėlinuką užbaigė dar vienas pavojingas momentas, tiesa, prie „Kauno Žalgirio“ vartų – tada Donatas Kazlauskas smūgiavo šalia vartų.

Antrojo kėlinio pradžia puikiai prasidėjo Mindaugo Čepo auklėtiniams, nes komandą į priekį išvedė varžovų baudos aikštelėje atsidūręs gynėjas Rimvydas Sadauskas.

Po įvarčio „Riteriai“ perėmė kamuolio kontrolę, tačiau ilgą laiką nieko pavojingo nesukūrė. Pirmą pavojingą epizodą antrame kėlinyje „Riteriai“ sukūrė tik 71-ąją minutę, bet Deividas Mikelionis smūgį atrėmė.

Lygiai tą patį Kauno komandos vartininkas padarė ir pačioje susitikimo pabaigoje, jau per pridėtą laiką.

Likus keturiems susitikimams šiame sezone „Kauno Žalgiris“ žengia trečias ir „Riterius“ lenkia vienu tašku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)