Paskutinėse trijose rungtynėse taškus iš Vilniaus „Žalgirio“, Marijampolės „Sūduvos“ ir „Panevėžio“ atėmę, o iš viso A lygoje šešių nepralaimėtų rungtynių seriją turėję „Riteriai“ aktyviai pradėjo mačą ir pirmame kėlinyje kelis sykius pavojingai pagrasino Mariaus Paukštės ginamiems vartams. Vis tik, Telšių ekipos vartininkas žaidė nepriekaištingai ir svečiams pasižymėti neleido.

Savo ruožtu, „Džiugas“ per pirmas 45 minutes turėjo tik vieną gerą šansą, kai L. Ribeiro baudos aikštelėje susikūrė gerą progą smūgiui, bet „Riterių“ ekipos vartų sargas Lukas Paukštė išgelbėjo savo komandą.

Tačiau antrame kėlinyje „Riterių“ vartininkas nežibėjo. 57 min. šeimininkų ekipos saugas N. Milevas smūgiavo iš aštraus kampo, o L. Paukštė su smūgiu nesusidorojo ir suteikė galimybę Telšių ekipai išsiveržti į priekį. Tai buvo jau 7-asis legionieriaus iš Bulgarijos įvartis šiame A lygos sezone.

79 min. telšiškiai surengė puikią kontrataką ir vienas prieš vartus išbėgęs L. Ribeiro meistriškai perkėlė kamuolį per „Riterių“ vartininką bei džiaugėsi 5-uoju taikliu smūgiu.

Blankiai antrame kėlinyje žaidę „Riteriai“ patyrė nesėkmę po šešių iš eilės nepralaimėtų rungtynių ir A lygoje su 23 taškais užima šeštą vietą. Tuo metu antrą kartą iš eilės laimėjęs „Džiugas“ su 21 tašku pakilo į septintą poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)