„Aš esu karys iš Vokietijos, gyvenantis Vilniuje ir jau penkerius metus dirbantis Lietuvos gynybos ministerijoje. Kariuomenėje esu 40 metų tam, kad užkirsčiau kelią karui Europoje. Deja, karas sugrįžo.

Ką galime padaryti? Viską, kad palaikytume Ukrainos žmones, ginančius savo šalį nuo Rusijos agresijos. Turime remti ukrainiečių vaikus, moteris ir pagyvenusius žmones, bėgančius nuo karo savo šalyje! Kiekvienas iš mūsų, nepriklausomai, ar esame privatus asmuo, ar organizacija, privalome padaryti viską, ką galime geriausio.

Šis aukcionas – mano kaip kario ir kaip privataus asmens motyvacija. Ačiū „Riteriams“ už šią puikią iniciatyvą! Slava, Ukraini“, – emocingai kalbėjo B. Homuthas.

Aukciono nugalėtojo sūnui Alexanderiui Joachimui marškinėlius su autografu per „Riterių“ mačo su „Sūduva“ pertrauką įteikė pats E. Jankauskas, dar prieš aukciono pradžią pažymėjęs, kad visais įmanomais būdais norisi prisidėti prie Ukrainos žmonių kovos už laisvę.

Alexanderis Joachimas pats lanko futbolo treniruotes Talentų futbolo akademijoje pas trenerį Raimondą Vilėniškį. Jo atstovaujama komanda kol kas pirmauja Elitinėje U-16 lygoje.

„Riterių“ klubas dėkoja visiems dalyvavusiems aukcione bei pasidalinusiems žinute. Primename, kad B. Homutho skirti pinigai atiteko „Blue/ Yellow. For Ukraine“ organizacijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją