„Aleksandras yra tas žaidėjas, dėl kurio neturėjome ir neturime jokių abejonių. Mums jis labai svarbus siekiant sugrįžti į prizininkų gretas, o pačiam Aleksandrui „Riteriai“ puiki terpė, pagaliau, praverti nacionalinės vyrų rinktinės duris“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

A. Levšinas per šio sezono aštuonerias rungtynes pasižymėjo įvarčiu ir trimis rezultatyviais perdavimais. Puikus žaidimas neliko nepastebėtas ir „Optibet A lygos“, kuri jį įtraukė tarp pretendentų į geriausio mėnesio žaidėjo titulą. 22-ejų futbolininkas, apskritai, kol kas žaidžia karjeros sezoną.

„Esu laimingas pratęsęs sutartį. Kiekvienas futbolininkas nori pajausti tas emocijos, kurios užplūsta virš galvos iškėlus taurę. Tai buvo pirma priežastis, dėl ko lieku su „Riteriais“.

Visi mato, kad šiemet mūsų komplektacija yra aukščiausio lygio, todėl tikiu, kad šiemet galime patriukšmauti, pakovoti dėl pačių aukščiausių pozicijų ir pasiekti svajonę – iškovoti šalies taurę.

Šiemet klubo vadovybė pasistengė surinkti labai gerą kolektyvą. Tiek trenerių, tiek ir žaidėjų. Iš trenerių mes, žaidėjai, jaučiame užtikrintumą, pasitikėjimą ir viską, ko reikia ruošiantis pergalėms. Tai svarbu kiekvienam futbolininkui ir tai yra mūsų gero sezono starto priežastis“, – kalbėjo A. Levšinas.

Penktą sezoną „Riteriams“ atstovaujantis A. Levšinas yra sužaidęs 71 rungtynes, per kurias pasižymėjo dviem įvarčiais ir 8 rezultatyviais perdavimais. Gynėjas kartu su komanda pirmąjį 2022-ųjų „Optibet A lygos“ ratą užbaigs penktadienį rungtynėmis išvykoje prieš „Kauno Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją