Socialiniuose tinkluose išplatintuose vaizdo įrašuose matyti, kaip „Leicester City“ sirgaliai gerokai persūdė gadindami „Plaza Mayor“ aikštėje esančių užkandinių turtą, vėliau – mėtydami įvairius daiktus į atvykusius policijos pareigūnus.

Leicester fans clashing with Police in Madrid today #LCFC pic.twitter.com/M3XbSFPo6t— Pints and Pyro (@PintsandPyro) April 12, 2017

Patys anglai tvirtino, kad jie buvo užpulti vietos policijos, o riaušės – išprovokuotos ispanų. „Buvo paleistos kelios guminės kulkos, kažkas mėgino eiti aiškintis su pareigūnais, tačiau gavo lazdų. Nieko kito neliko, kaip bėgti“, – kalbėjo vienas „Leicester City“ fanų.

Jie tikino, kad ten nedarė nieko bloga, tik atvykus policijai viskas virto į chaosą. Ši situacija buvo išprovokuota be jokios priežasties.

Saugumo tarnybos išplatino pranešimą, kad 8 Lesterio ekipos sirgaliai buvo suimti Ispanijos sostinėje po susidūrimo su policija. Į pastaruosius buvo mėtomi buteliai, laužomi baldai.

Pirmąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes su Madrido „Atletico“ Anglijos čempionai „Leicester City“ futbolininkai pralaimėjo 0:1. Vienintelį įvartį 11 m baudiniu pelnė Antoine'as Griezmannas.

Rowdy Leicester City fans singing a song about German bombers and the RAF in Madrid's Plaza Mayor.@partidazocope pic.twitter.com/nLWvVvnNnF— The Spain Report (@thespainreport) April 12, 2017

VIDEO: Spanish riot police have moved in to clear Madrid's Plaza Mayor of Leicester City fans.
Via @FMLeicesterpic.twitter.com/5Zw6WUX5CF— The Spain Report (@thespainreport) April 12, 2017

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)