REO komanda tęsia treniruotes ir rengiasi A lygos rungtynėms penktadienį Gargžduose su vietos „Bangos“ komanda. Tiesa, pasikeitusiomis gretomis.

Pirmiausiai, darbo neteko buvęs klubo prezidentas Rimantas Turskis, garsiausiai kalbėjęs apie pasitraukimą iš LFF varžybų.

Trečiadienį komandai buvo pristatyti nauji rėmėjai ir potencialūs vadovai. Kalbama, kad jie sutarė dėl klubo perėmimo su REO vadovu Aleksandru Sacharuku. Tačiau pastarasis šiuo metu išvykęs atostogauti ir nežinia, ar liks sostinės ekipoje.

Tarp potencialų REO vadovybės naujokų minimas prieštaringai vertinamas Tomas Sitnikovas, anksčiau vadovavęs Panevėžio „Ekranui“ ir išgarsėjęs muštynėmis su tuomečiu šios komandos sporto direktoriumi Virginijumi Liubšiu.

Praėjusią savaitę REO paliko ir į Norvegiją išvyko trys futbolininkai - Mindaugas Grigalevičius, Karolis Jasaitis ir Audrius Račkus. Komandą palieka ir Ronaldas Solominas bei vartininkas Valdas Jakimavičius.

Tad Vilniaus ekipoje liko tik vienas vartų sargas - Marius Šalkauskas. Bet netrukus V. Jakimavičių turėtų pavaduoti legionierius iš Gruzijos.

Už neatvykimą į rungtynes - pralaimėjimas ir baudos

Vilniaus REO futbolo klubui už neatvykimą į Lietuvos futbolo aukščiausios lygos ir dublerių pirmenybių rungtynes savaitgalį įskaityti pralaimėjimai rezultatais 0:3 ir skirtos piniginės baudos.

REO komanda neatvyko nei į liepos 21 dieną Vilniaus "Žalgirio" stadione turėjusias įvykti A lygos čempionato XX turo rungtynes su Panevėžio "Ekranu" nei į liepos 22 dieną turėjusias vykti LFF federacijos dublerių pirmenybių XX-o turo rungtynes su Panevėžio "Ekrano" dubleriais.

Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komitetas nustatė, kad REO klubas į rungtynes neatvyko be pateisinamos priežasties ir apie tai oficialiai neinformavęs.

Remiantis LFF Drausmės kodekso 37 straipsniu, REO abejose rungtynėse įskaityti pralaimėjimai rezultatu 0:3.

Už neatvykimą į jas Vilniaus klubui skirta bendra 6 tūkstančių litų bauda.

Drausmės komiteto sprendimai gali būti skundžiami ne vėliau kaip per 7 dienas nuo sprendimo įteikimo, teigiama LFF pranešime.