Nors į Barselonos „Espanyol“ komandą telšiškis persikėlė vos penktadienį, treneris Constantinas Galča pasitikėjo mūsiškiu ir registravo jį į startinę sudėtį. Taip, G. Arlauskis sužaidė geras rungtynes ir sulaukė pagyrų, bet „Espanyol“ pralaimėjo net 0:6.

„Nesu stebukladarys. Žaidžiant prieš tokią komandą žaidžiant reikia visiems kartu žaisti – vienas lauke ne karys – norėjosi daugiau pagalbos iš komandos.

Viskas labai greitai įvyko: vos atvykau į komandą ir jau rungtynės. Teko pamatyti, ką reiškia aukščiausias pasaulio futbolo lygis. „Real“ – vieną stipriausių pasaulio komandų, todėl yra ir teigiamų, ir neigiamų emocijų“, – mintimis po debiuto „La Liga“ čempionate su TV3 žiniomis dalijosi futbolininkas.

Prieš legendinę Madrido komandą yra žaidę tik Edgaras Jankauskas, Deividas Šemberas ir Marius Stankevičius, bet marškinėliais su pasaulinio lygio žvaigždėmis G. Arlauskis neapsikeitė.

„Aš nesu suvenyrų rinkėjas – nerenku jokių marškinėlų ar suvenyrų. Geriausia ką aš pasiėmiau – tai patirtį“, – pasakojo jis.

„Espanyol“ klubas Ispanijos čempionate rikiuojasi vos 15-as, o kitą mačą žais namuose prieš dviem pozicijomis aukščiau esančius „Real Sociedad“ futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)