Tai buvo skirtingo meistriškumo komandų akistata.

Jei per pirmas keliolika minučių dar gelbėjo Thibaut Courtois, tai 23-ią ir 37-ą minutėmis negalėjo išgelbėti komandos nuo portugalo Bernardo Silvos tikslių smūgių.

Po pertraukos situaciją aikštėje kontroliavo Pepo Guardiolos pajėgos, kurios neleido svečiams pagalvoti apie galimą kokią nors intrigą.

76 minutę kamuolį į savo vartus nukreipė Ederas Militao, o svečių triuškinimą (90+1') užbaigė 23-ejų argentinietis Julianas Alvarezas.

„Man City“ 4 – 0 „Real“

23' [1:0] Bernardo Silva

37' [2:0] Bernardd Silva

76' [3:0] Eder Militao (į savo vartus)

90'+1 [4:0] Julian Alvarez

Statistika
Pep Guardiola

Pirmose rungtynėse Madrido „Real“ ir „Manchester City“ futbolininkai išsiskyrė taikiai 1:1 (1:0).


Rodrygo, Karim Benzema

Praėjusiais metais „Real“ ir „Man City“ taip pat susitiko pusfinalyje. Tuomet Miestiečiai namuose laimėjo 4:3, o svečiuose sužaidus 89 minutes pirmavo 1:0, bet žaibiškai praleido du Rodrygo įvarčius, o per pratęsimą 11 metrų baudinį realizavęs Karimas Benzema išvedė į finalą Karališkąjį klubą.

Apskritai nuo 2016-iųjų su Josepu Guardiola UEFA Čempionų lygos titulą atkakliai medžiojantis „Man City“ vis dar jo savo trofėjų kolekcijoje neturi, o arčiausiai to yra buvęs 2021-aisiais, kai finale Porto mieste 0:1 nusileido Londono „Chelsea“ ekipai.

Savo ruožtu „Real“ vyrai prestižinę taurę į viršų yra kėlę rekordinį kartų kiekį – net 14.

Šių metų UEFA Čempionų lygos finalas vyks birželio 10 dieną Turkijos megapolyje Stambule.

Pernai turnyre triumfavo „Real“, finale Paryžiuje 1:0 įveikęs „Liverpool“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją