Viena paskutinių į atnaujinto Ispanijos čempionato kovas stos Madrido „Real“ komanda, sekmadienį sužaisianti 28-ojo turo rungtynes su „Eibar“ vienuolike.

Prieš atsinaujinant pirmenybėms „Real“ futbolininkai vis dar mėgaujasi kiek laisvesniu grafiku – štai ilgametis komandos puolėjas Karimas Benzema iš garažo išsivarė savo itin prabangų automobilį „Bugatti Chiron“. Šia mašina antradienį pasivažinėjęs 32-ejų prancūzas „Instagram“ socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje yra įamžintas greta savo prabangaus „žaislo“.

„Kiekvienas norėtų pakartoti“, – pozuodamas su automobilio rakteliais parašė K. Benzema.


Gana retai Madrido gyventojų gatvėse matomą prabangų automobilį K. Benzema įsigijo 2018-aisiais. Tokį patį automobilį yra nusipirkęs ir tuomet kartu su prancūzu „Real“ komandoje žaidęs portugalas Cristiano Ronaldo.

Išskirtinis „Bugatti Chiron“ modelis turi net 1500 arklio galių. Jo kaina siekia 2,5 mln. eurų, o iš viso yra pagaminta tik 500 tokių automobilių.

Įsibėgėti iki 100 km per valandą šis „BugattI“ modelis gali per mažiau nei 2,5 sek., o pasiekti 300 km per valandą – per 13,5 sek.

Anot gamintojų, maksimalus „Bugatti Chiron“ greitis yra 420 km per valandą, tačiau jo pasiekti limituoto greičio Ispanijos plentuose neleidžia išmani elektronika.

„Bugatti Chiron“ – vienas išskirtiniausių automobilių prabangioje K. Benzema kolekcijoje.

Anot pranešimų, „Real“ žvaigždė taip pat turi įsigijęs „Lamborghini Aventador“, „Bugatti Veyron Pur Sang“, „Lamborghini Urus“, „Rolls Royce Cullinam“, „Ferrari 488 Spider“ ir dar keletą prabangios klasės automobilių.

Prieš sustabdant Ispanijos čempionatą „Real“ su 56 taškais po 27 rungtynių žengė antroje turnyro lentelės vietoje. Pirmoje žygiavo „Barcelona“ (58 taškai), trečioje – „Sevilla“ (47 taškai).

K. Benzema su 14 įvarčių rezultatyviausių žaidėjų sąraše rikiuojasi antras. Pirmoje vietoje – Lionelis Messi su 19 įvarčių.

„Real“ gretose K. Benzema rungtyniauja nuo 2009-ųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)