36-ą minutę „Atletico“ į priekį išvedė Diego Godinas. Iki pirmo triumfo UEFA Čempionų lygoje šiai komandai pritrūko vos minutės - „Real“ pagrindinio laiko pabaigoje užspaudė varžovus ir Sergio Ramosas jau per trečią teisėjo pridėto laiko minutę smūgiu galva išlygino rezultatą.

Pratęsimo metu „Real“ užtikrintai įrodė savo pranašumą prieš pervargusius varžovus.

Po rungtynių „Real“ treneris Carlo Ancelotti neslėpė džiaugsmo: „Esu labai laimingas, mes sugebėjome tai padaryti dėl „Real“ klubo. Visą sezoną dirbome labai sunkiai ir didžiuojamės pasiektais rezultatais. „Real“ gerbėjai dabar yra labai laimingi ir dėl to laimingi esame ir mes“.

„Sunkiausia buvo įmušti išlyginamąjį įvartį, „Atletico“ gynėsi labai gerai. Galiausiai jį įmušėme ir rungtynės visiškai pasikeitė. Įvartis mums suteikė papildomų jėgų ir po jo mes pergalės norėjome dar labiau. Mes laimėjome svarbiausią turnyrą. Manau, kad būtent mes nusipelnėme šios pergalės“, - aiškino C. Ancelotti.

„Atletico“ žaidimo dirigentas Diego Simeone po finalo teigė, jog jo žaidėjai galėjo palikti aikštę aukštai pakeltomis galvomis: „Varžovai buvo geresni antrajame kėlinyje. Nepaisant pralaimėjimo futbolas yra nuostabus. Laimėti yra svarbu, bet gerbėjų palaikymas parodo ir kitą pusę. Pasakiau savo žaidėjams, jog kaip visada žaidėme gerai ir galime būti aukštai pakeltomis galvomis. Mūsų gerbėjai neturėtų liūdėti. Jie tikrai turi didžiuotis šiuo nuostabiu sezonu“.

„Šįkart pralaimėjome, tačiau atidavėme visas jėgas. Jaučiu pyktį dėl to, jog nepavyko pasiekti tikslo. Tai buvo mano atsakomybė leisti žaisti Diego Costai, tačiau akivaizdu, jog tai buvo klaida. Turėjau jį pakeisti labai anksti, nes jis nesijautė taip gerai, kaip dieną prieš tai“, - sakė D. Simeone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)